اولویت ها و گرایش های پژوهشی مرکز تحقیقات علوم تغذیه

 

1- ارتقاء سواد تغذیه ای و کیفیت زندگی گروه های سنی مختلف جامعه با تاکید بر اصلاح شیوه زندگی و استفاده از الگوهای غذایی سالم

2- مداخلات تغذیه ای جهت پیشگیری و کنترل بیماری های شایع به خصوص چاقی، دیابت، کبد چرب، سندروم متابولیک، انواع سرطان ها، پر فشاری خون، بیماری قلبی- عروقی و ...

3- نقش پره بیوتیک ها، پروبیوتیک ها و پست بیوتیک ها در سلامت و بیماری

4- نقش عوامل تغذیه ای در ناباروری زنان و مردان

5- سلامت و ایمنی مواد غذایی

6- مطالعه تاثیر عوامل تغذیه ای در بروز بیماری های شایع غیر واگیر در سطح استان

7- بررسی الگوی مصرف انواع مکمل های غذایی

8- ارزیابی وضعیت امنیت غذا و تغذیه و مداخله جهت ارتقای آن

9- اختلالات رشد و تغذیه

10- کنترل کیفی نمونه های مواد غذایی

11- ارتقاء وضعیت تغذیه ای ورزشکاران( مداخلات رژیم غذایی، مکمل های تغذیه ای و ارزیابی های تغذیه ای)

12- تغذیه بیمارستانی و تغذیه در مراقبت های ویژه

Template settings