اهداف
مرکز تحقیقات علوم تغذیه با هدف تعیین اولویتهای پژوهشی مبتنی بر نیاز جامعه در حیطه های تغذیه بالینی، تغذیه جامعه، تغذیه سلولی و مولکولی و تغذیه ورزشکاران و انجام پژوهشهای تغذیهای در راستای ارتقای تغذیه و امنیت غذایی جامعه، شناسایی کمبودهای مواد مغذی، پیشگیری و درمان بیماریهای غیر واگیر، شناخت مسیرهای سلولی مولکولی در بیماری های مرتبط با تغذیه، بهبود و ارتقاء سطح سلامت جامعه، ارتقای سطح کمی و کیفی فعالیتهای پژوهشی و ارتباط هرچه بیشتر تحقیقات علوم تغذیه با حوزه های بالینی، علوم پایه، صنعتی، اجتماعی و فرهنگی، کشاورزی و اقتصادی تأسیس شده است. این مرکز تلاش میکند تا با انجام تحقیقات علمی، بهبود و ارتقاء سلامت جامعه را ترویج دهد و ضمن افزایش ذخیره دانش، منتهی به نوآوری، تحول، پیشرفت و ارتقاء علوم پزشکی گردد. |