اولویت ها و گرایش های پژوهشی مرکز تحقیقات علوم تغذیه
1- ارتقاء سواد تغذیه ای و کیفیت زندگی گروه های سنی مختلف جامعه با تاکید بر اصلاح شیوه زندگی و استفاده از الگوهای غذایی سالم
2- مداخلات تغذیه ای جهت پیشگیری و کنترل بیماری های شایع به خصوص چاقی، دیابت، کبد چرب، سندروم متابولیک، انواع سرطان ها، پر فشاری خون، بیماری قلبی- عروقی و ...
3- نقش پره بیوتیک ها، پروبیوتیک ها و پست بیوتیک ها در سلامت و بیماری
4- نقش عوامل تغذیه ای در ناباروری زنان و مردان
5- سلامت و ایمنی مواد غذایی
6- مطالعه تاثیر عوامل تغذیه ای در بروز بیماری های شایع غیر واگیر در سطح استان
7- بررسی الگوی مصرف انواع مکمل های غذایی
8- ارزیابی وضعیت امنیت غذا و تغذیه و مداخله جهت ارتقای آن
9- اختلالات رشد و تغذیه
10- کنترل کیفی نمونه های مواد غذایی
11- ارتقاء وضعیت تغذیه ای ورزشکاران( مداخلات رژیم غذایی، مکمل های تغذیه ای و ارزیابی های تغذیه ای)
12- تغذیه بیمارستانی و تغذیه در مراقبت های ویژه